Техническа поддръжка на сайт

Необходима инвестиция за 100% uptime!

Техническа поддръжка на сайт

Вече имате изработен и добре оптимизиран уеб сайт, онлайн магазин, каталог или друго уеб приложение. В зависимост от дейността която упражнявате и целите за които използвате сайта си обаче, информацията в него периодично трябва да се актуализира.  Трябва да се качват нови публикации, променят цени на стоки, видове артикули, нови снимки и ред други промени предвид индивидуалните характеристики на всеки сайт и дейност. Трябва да се следят последните промени и тенденции в бранша, да сте наясно какво предлага конкуренцията и това да намери отражение в информацията която публикуваме на страницата си.

Независимо дали сте малка фирма със статичен сайт или голям онлайн магазин вие ще имате необходимост от професионална техническа поддръжка на сайт за да сте добре позиционирани в класациите на търсещите машини. Инсталиране на актуализации, отстраняване на бъгове, замяна на остарели модули, мониторинг, оптимизиране на скоростта на зареждане, корекции в кода. Ние винаги сме тук и ще ви помогнем. Можете да изберете един от нашите планове за абонаментна поддръжка. Можете да поискате еднократни услуги или просто ни се обадете, когато имате нужда от помощ.

Вариантите за техническа поддръжка на сайт са няколко – собственика на сайта сам да си го поддържа, да се наеме компетентен и квалифициран персонал /това е задължително за електронен магазин/, който да се занимава с поддръжката или наемане на специализирана външна фирма. Последния вариант е най-добрия когато сайта има информационен или презентационен характер, промените се извършват веднъж седмично или по-рядко. В този случай поддръжката би струвала няколко десетки лева на месец.


Ние ви предлагаме:

»  Периодичен мониторинг и системно оптимизиране на сайта ви;

»  Консултиране и корекции /ако е необходимо/ при публикуване на съдържание в сайта;

»  Корекция и/или отстраняване на грешни или липсващи страници;

»  Отстъпка в размер на 20% при подновяване на абонамента след първата година на договора.

»  Качествена абонаментна поддръжка на разумни цени*.

*Извършваме и еднократни услуги по поддръжка на сайт, които се тарифират по часова тарифа на фирмата (10% от МРЗ на час с вкл. ДДС)

Актуалните цени за поддръжка на сайт можете да видите в секция ЦЕНИ на нашия сайт.

Обадете ни се!

Очакваме с нетърпение да обсъдим предстоящите ви уеб проекти.