Изработка на уеб сайтове

Какво е необходимо, как можем да го изградим?

Предварителна информация

За да изградим вашия сайт, преди всичко ние се нуждаем от колкото се може по-пълна информация относно вашия бизнес, проект или кауза. Необходимо е да ни представите описание на продуктите и услугите които предлагате, целите на проекта ви, броят страници, как ще бъдат структурирани, текстове, снимки и лого. Ние можем да ви предложим услугите си за изработка на банери и лого, илюстриращи и идентифициращи бизнеса и компанията ви. За по-вече информация натиснете ТУК.

Изработка на уеб сайтове с готова платформа

За изработка на динамични сайтове с готов дизайн използваме утвърдени системи за изграждане на сайт и управление на съдържанието /CMS/ като WordPressDrupal и Joomla, с чиято помощ бързо и без специфични познания за системно администриране и програмиране можете да поддържате вашия сайт. За всяка една от тези системи има огромен избор от теми и плъгини /джаджи/, които дават възможност за индивидуализиране на сайта ви, подредба на съдържанието и оптимизиране за търсачките.
С готовите системи за управление на съдържанието на практика можем да изградим всякакъв сайт – от личен блог до електронен магазин или форум, като всеки един от тези сайтове може да бъде и многоезичен.

В секция ЦЕНИ можете да видите актуалните ни предложения за изработка на сайт с готов дизайн.

Изработка на уеб сайтове по индивидуален проект

Тук можем да ви предложим изграждане на уеб сайт по индивидуален проект – вече създаден или разработен от нас, с уникална визия и дизайн, използвайки програмни езици HTML 5, PHP, CSS. Подходящи са за интернет портали, сайтове на институции, банкови сайтове, сайтове по европейски проекти.

Изработката на такъв сайт е трудоемък процес и предполага детайлно прецизиране на вашите цели и изисквания.

Цените за изработка се определят след представяне на цялостна и пълна пред договорна информация за проекта от страна на клиента.

Домейн и хостинг – за да стане вашия сайт реалност във виртуалното пространство вие задължително трябва да се сдобиете с домейн и хостинг. Домейнът, това е името на вашия сайт, на което отговаря в интернет пространството. Хостингът, това е мястото /сървъра/ на което се инсталира и съхранява вашия сайт.

Ние работим с едни от най-добрите хостинг компании в България като Delta.bg,  JUMP.BG, NS1.bg.

По-вече информация за избора на домейн и хостинг може да намерите ТУК.

Обадете ни се!

Очакваме с нетърпение да обсъдим предстоящите ви уеб проекти.