Изработка на онлайн магазин

Качествени онлайн магазини на конкурентни цени

Изработка на онлайн магазин

Живеем във време в което с натискане на няколко клавиша получаваме достъп до огромно количество стоки от всякакъв вид. В интернет можем да си закупим от комплект игли за шиене до луксозен имот за десетки милиони долари. Яхти, самолети и какво ли още на – на практика всичко. Все по-вече хора се обръщат към онлайн търговията защото не им се налага да се блъскат в натоварения трафик, да търсят места по паркинги или да се редят по опашки. Пазаруваш лесно и удобно от дивана във всекидневната си. Все по-голяма част от потребителите преди да направят покупка сверяват цените на продуктите които желаят да закупят в интернет. Всички големи вериги магазини или търговци поддържат освен стандартните си магазини и търговски площи и онлайн магазини. След 2 години на ограничения в условията на COVID19 онлайн магазина остава единствената възможност на голям брой бизнеси свързани с ритейл търговията да оцелеят.

Предимства и недостатъци

Изработката и поддръжката на един онлайн магазин е несравнимо по-малка инвестиция в сравнение с изграждането и поддръжката на стандартен магазин. Броя на потенциалните онлайн клиенти в същото време е много по-голям от колкото физическите такива които ще посетят традиционния ви магазин. Онлайн клиента не е ограничен от разстояние, работно време, държавни граници и всички други ограничения на битовото ни ежедневие. Клиентите могат да посетят вашия онлайн магазин по всяко време на денонощието.

Делът на онлайн търговията ще продължи да расте с бързи темпове и това важи с още по-голяма сила за развиващите се пазари като българския.

Да пренебрегне онлайн пазарното присъствие за един бизнес означава да се обрече на застой и западане. Междувременно конкуренцията ще се е възползвала от този пазар и ще е стигнала до много по-голям брой потребител.Това от своя страна ще доведе рано или късно до загуба на позиции и на традиционния пазар. Който си създаде по-рано позиции, история и добра търговска репутация във виртуалното пространство  – той ще продава и по-вече.

Ние, от студио за уеб-дизайн D-Soft

използваме за изработка на онлайн магазин доказани в световен мащаб, водещи платформи с отворен код като MagentoOpenCartPrestaShopWooCommerce и др., на чиято база можем да изградим вашия онлайн магазин, съгласно най-новите тенденции и изисквания в уеб дизайна и онлайн търговията.

Системи за разплащане

всеки онлайн магазин който разработваме, поддържат responsive /отзивчив/ дизайн, може да бъде многоезичен и да се интегрират с всички актуални методи и системи за разплащане – кредитни и дебитни карти, ePayPayPalGoogle Wallet и др.

Посетете секция ЦЕНИ на нашия уеб сайт за да се запознаете с актуалните ни цени за изработка на онлайн магазини.

 

Какво предлагаме?

 

»  Индивидуален проект за дизайн на сайта

включва изработка на уникална визия, конкретно за вашия сайт съгласно посочените от вас изисквания.

» Responsive /адаптивен/ дизайн

Всички наши сайтове са с responsive дизайн, което означава, че ще се визуализират еднакво добре на мобилни телефони, таблети, лаптоп или десктоп устройства. Сайта ви ще изглеждат професионално, в крак с технологиите.

» SEO & Marketing Friendly

Създадените от нас сайтове са с оптимизирана структура и съдържание. За целите на SEO използвам най-добрите практики и само позволени и етични /бели/ техники за оптимизация.

» В2В интеграция /интеграция с външни системи/

Желаете да продавате през eMAG, Pazaruvaj, Sravni или през афилиейт сайтове и Ваши дистрибутори? Ние ще интегрираме вашия онлайн магазин с всяка система която пожелаете.

» Методи за разплащане

В нашите онлайн магазини интегрираме всички популярни методи за разплащане – наложен платеж, банков превод, виртуален ПОС /дебитни и кредитни карти/, ePayPayPalStripe и др.

» Методи за доставка

В онлайн магазините които разработваме можем да интегрираме всички популярни куриерски модули – DHL, Speedy, Econt, Rapido, Европът или индивидуално решение с Вашия куриер.

» Миграция на онлайн магазин

Имате стар онлайн магазин и искате да мигрирате към по-нова система, но мисълта за прехвърляна на хилядите ви продукти и категории ви ужасява? Никакъв проблем – ние ще мигрираме вашия онлайн магазин към новата система и ще импортираме продуктите от стария без загуба на информация и време от ваша страна.

Обадете ни се!

Очакваме с нетърпение да обсъдим предстоящите ви уеб проекти.