Дизайн и изработка на уеб сайт, Техническа поддръжка, SEO - всичко необходимо за вашата онлайн идентичност

Вашият сайт е лицето на вашия бизнес. Когато хората чуят за вас, първото нещо, което ще направят е да ви потърсят в Google. Какво става след това?

Ще могат ли да ви намерят?

Над 70% от интернет потребителите проверяват резултатите в търсачките до 3-та страница – някои по-упорити до 4-та или 5-та, в най-добрия случай. Когато даден потребител се приземи на първа страница в Google, ще открие ли там вашия бизнес? Ако сайта ви зарежда бавно, или не се зарежда добре на мобилни устройства? Или просто не изглежда добре, какво говори това за вас и бизнеса ви?

Сайтовете, които създавам изглеждат модерно и професионално и са лесни за навигация. Те работят еднакво добре, както на мобилните телефони, така и на десктоп устройства с Ultra HD резолюция. Това е задължително условие в тези дни за добро класиране в търсачките.

Искате сайта ви да се отличава от останалите, да изглежда винаги актуално и в крак с времето? Да отразява най-точно активите на вашия бизнес? Попаднали сте на точното място.

Нашите услуги

Дизайн и изработка на сайт

Над 70% от интернет потребителите проверяват резултатите в търсачките до 3-та страница – някои по-упорити до 4-та или 5-та, в най-добрия случай. Когато даден потребител се приземи на първа страница в Google, ще открие ли там вашия бизнес? Ако сайта ви зарежда бавно, или не се зарежда добре на мобилни устройства? Или просто не изглежда добре, какво говори това за вас и бизнеса ви?Сайтовете, които създавам изглеждат модерно и професионално и са лесни за навигация. Те работят еднакво добре, както на мобилните телефони, така и на десктоп устройства с Ultra HD резолюция. Това е задължително условие в тези дни за добро класиране в търсачките.Искате сайта ви да се отличава от останалите, да изглежда винаги актуално и в крак с времето? Да отразява най-точно активите на вашия бизнес? Попаднали сте на точното място.

≥ Модерни, изчистени и ясни сайтове.

Изчистения и лесен за навигация уеб сайт продава повече продукти, на повече клиенти. Хората искат да намерят бързо и лесно необходимата им информация.

≥ Индивидуален дизайн

Всеки бизнес е различен и има различни нужди. Ще разработим за вас уникален уеб сайт, който ще покаже индивидуалните страни на бизнеса ви и ще го открои от останалите.

≥ Responsive /адаптивен/ дизайн

Всички наши сайтове са с responsive дизайн, което означава, че ще се визуализират еднакво добре на мобилни телефони, таблети, лаптоп или десктоп устройства. Сайта ви ще изглеждат професионално и в крак с технологиите.

≥ SEO Friendly

Създадените от нас сайтове са с оптимизирана структура и съдържание. За целите на SEO използваме най-добрите модули и само позволени и етични /бели/ техники за оптимизация.

≥ Сигурност

В сайтовете които изработваме внедряваме най-актуалните инструменти за сигурност, които ви гарантират максимална защита от хакери. Ние работим с най-добрите хостинг доставчици в България и света. Дори сайта ви да бъде хакнат, той може лесно да бъде възстановен с автоматичните бекъпи, които ригулярно се създават. Всичко това гарантира 99.9% up-time работа на сайта ви.

Вижте повече …

Техническа поддръжка на сайт

След като вашият сайт е създаден и работи, той все пак има нужда и от техническа поддръжка. Нищо сътворено от човешкия ум и ръце не е съвършено. Инсталиране на актуализации, отсраняване на бъгове, замяна на остарели модули, мониторинг, оптимзиране на скороста на зареждане, корекции в кода. Ние винаги сме тук и ще ви помогнем. Можете да изберете един от нашите планове за абонаментна поддръжка. Можете да поискате еднократни услуги или просто ни се обадете, когато имате нужда от помощ.

≥ Ежедневни актуализации и архиви

Ние актуализираме и архивираме сайтовете които поддържаме непрекъснато. Можете да бъдете сигурни, че всички необходими актуализации касаещи сигурността на сайта ви ще бъдат инсталирани своевременно. Това ви гарантира гладка работа на сайта и максимална сигурност.

≥ Непрекъснат мониторинг

Дори когато сайта ви е построен с използване на най-добрите практики в бранша е важно да се следи за подозрителни действия около него. Хакерски атаки, злонамерена конкуренция, всякакви опити за нерегламентиран достъп са само част от опасностите на които е изложен. Ние ще получим автоматичен доклад за всеки опит за пробив във сигурността на сайта ви. Дори нещо да се обърка, ние ще възстановим сайта ви към последното резервно копие.

≥ Безплатна консултация

Ако сте забравили нещо или не сте сигурни в това което правите, ние сме на един имейл разстояние. Обадете ни се или ни пишете, ние ще ви върнем отговор в рамките на 24 часа, с методически указания как да разрешите проблема или техническа помощ.

≥ Промени на съдържанието

В зависимост от договорения план за техническа поддръжка вие ще получите опция за промени по съдържанието – ежедневно, ежеседмично или ежемесечно. Базовия абонаментен план който предлагаме включва ежедневен мониторинг, инсталиране на актуализации на софтуера и промени по съдържанието веднъж седмично или по-рядко – цена 10% от МРЗ /месец.

Вижте повече …

Search Engine Optimisation (SEO)

Какво е SEO?SEO е абревиатура от Search Engine Optimization. Представлява съвкупност от действия и похвати чиято цел е да се постигне възможно най-благоприятно позициониране и класиране на вашия уеб сайт в органичните резултати от търсенето в интернет търсачките като Google, Bing и Yahoo. Правилната и етична оптимизация е от ключово значение за трайното и стабилно позициониране на вашия сайт на челни места в класациите на търсачките. Основният фактор за добро класиране на даден сайт в Google винаги е бил и ще си остане качественото и добре структурирано съдържание.Избирайки нашите услуги вие ще постигнете точно това - сайта ви ще има качествено, добре структурирано и уникално съдържание. При оптимизиране на сайта ви ние винаги правим проучване на ключовите думи, конкурентните сайтове и техническите аспекти на сайта ви с цел изготвяне на индивидуална стратегия, основана на всички налични възможности.Оптимизацията може да включва технически подобрения /оптимизиране скороста на зареждане/, работа по съдържанието, линк билдинг, както и разнообразни маркетингови кампании в зависимост от конкурентната среда и целите които сме си поставили.

≥ SEO консултации

Заедно ще определим вашите SEO цели и ще разработим реалистична стратегия за постигането им. Всяка SEO стратегия е уникална за индивидуалния клиент. Всеки бизнес и респективно сайт си имат своите уникални черти и специфики на развитие.

≥ Технически одит

Извършване на технически одит на сайта, за да се гарантира, че търсачките могат да откриват, обхождат и индексират страниците ви с цел максимална видимост.

≥ Подбор на ключови думи и проучване на пазара.

Проучването на пазара и конкурентната среда и подбора на правилните ключови думи са от решаващо значение за изготвянето на правилна SEO стратегия. Ние ще създадем реалистична прогноза за възможностите за развитие в рамките на вашия пазар. Реализирането на една SEO стратегия е дългосрочна инвестиция и цели трайно позициониране на сайта ви във вашия пазарен сегмент.

≥ Link Building

Линк билдинга е остаряла терминология за онлайн маркетинг. Той често се забравя или не му се отдава достатъчно значение, познания и време, но добрите връзки са все още основен критерий при класиране на сайтовете. Днес „линк билдинга“ е цялостна маркетингова стратегия, обхващаща създаване на връзки в референтни сайтове, онлайн реклама, създаване на присъствие в социалните мрежи, чиято крайна цел е да накара хората да говорят за вашата марка.

≥ Pay Per Click (PPC) Management /Плащане на клик/

Paid search маркетинга или казано по друг начин рекламните кампании в Google и социалните мрежи са най-бързият и най-контролируем начин да представите вашия бизнес пред хората, които търсят вашите продукти или услуги. Тъй като плащате само за качествен трафик вие можете да определяте много прецизно бюджета си и възвращаемоста на инвестициите в реклама е много голяма. При реклама на сайта в Google и Facebook вие плащате цена на клик върху рекламата си. Ние ще прецизираме рекламите ви да се показват по строго определени ключови думи и изрази, по геолокация и целеви възрастови групи, както и други приложими критерии. По този начин постигаме привличане само на качествен трафик към сайта ви и оптимизираме максимално рекламните ви кампании.

Вижте повече …

Дизайн и изработка на лого

Логото трябва да е стилно, запомнящо се, лесно разпознаваемо и преди всичко разбира се уникално. То трябва да се възпроизвежда лесно върху рекламни материали като започнем от визитки, химикали и календари и стигнем до рекламни пана, билбордове, интерактивни реклами и др.

≥ Стилно и уникално

Ние изработваме стилни, уникални и лесно разпознаваеми лога.

≥ Лесно за възпроизвеждане

Нашите лога се възпроизвеждат лесно върху всякаква повърхност.

≥ Говорящо и запомнящо се

Изработка на стилизирани лога които точно отразяват вашата корпоративна идентичност.

Вижте повече …

Регистрация на онлайн магазини в НАП

Уважаеми клиенти, съгласно Наредба за изменение и допълнение на Наредба № Н-18 от 2006 г. за регистриране и отчитане на продажби в търговските обекти чрез фискални устройства обнародвана в ДВ брой: 80, от дата 28.9.2018 г. всички съществуващи онлайн магазини подлежат на регистрация в НАП в създаден затова специален регистър.Регистрацията се осъществява само по електронен път с Квалифициран електронен подпис (КЕП) от данъчно задълженото лице или упълномощено затова лице чрез ПОРТАЛА на НАП за Е-услуги, достъпни с квалифициран електронен подпис (КЕП).

Попълване на заявление за регистрация на онлайн магазин в НАП.

Етапи на реализация:

  • Изпращате ни данни за достъп до административния панел на сайта и панела на вашия хостинг провайдер /доставчик/;
  • Извличаме необходимите данни и ги попълваме във формуляра за регистрация на НАП;
  • Изпращаме ви формуляра в PDF формат* с подробни инструкции за стъпките на регистрация в НАП;
  • Вие попълвате необходимите данни в онлайн формуляра на НАП и го изпращате с вашия електронен подпис.

Вижте повече …

Нашите цени

Часова ставка

За програмиране
10% от МРЗ
  • на час

Часова ставка

За графичен дизайн
35
  • на час