Онлайн магазин на LTB Jeans, базиран на Prestashop

Дизайн и изработка на нов онлайн магазин на LTB Jeans България на основата на Prestashop

Изградихме изцяло нов онлайн магазин на официалния представител на LTB Jeans за България. Сайтът е базиран на системата за онлайн търговия Prestashop. Мигрирахме структурата и импортирахме продуктите от стария сайт в новия като запазихме изцяло структурата на продуктите и категориите. Обособихме и блог секцията в която клиента може да публикува интересни статии и новини за предстоящи промоции. 

Сайтът е с изцяло респонзив /адаптавен/ дизайн което го прави удобен за работа на всякакъв тип устройства – десктоп и мобилни и при всяка резолюция на екрана.

Направихме вътрешна SEO оптимизация за за по-добро потребителско изживяване и отлично представяне на сайта в класациите на търсачките. След направената техническа оптимизация сайта зарежда значително по-бързо /под 1 сек./ при зареждане на сайта от български сървър и под 4 сек. при зареждане от отдалечен сървър. Оптимизирахме мултимедийните файлове и и компресирахме съдържанието на сайта. Оптимизирахме CSS, HTML и Javascript кода за по-добро позициониране на сайта в търсачките. Постигнахме резултати над 80/100 за мобилни и декстоп устройства при тестване на сайта в Google PageSpeed Insights.

Използвани технологии:

≥ Prestashop

≥ PHP

≥ HTML

≥ CSS

≥ JS

Онлайн магазин на LTB Jeans, базиран на Prestashop 1

Обадете ни се!

Очакваме с нетърпение да обсъдим предстоящите ви уеб проекти.