Цени за дизайн и изработка на лого

Изработката на лого протича на няколко етапа:

⇒ Концептуален проект

Изработка на концептуален проект / проекти след уточняване на всички детайли и изискванията свързани с вашия корпоративен стил.

⇒ Консултация и корекции

Изпипваме детайлите и правим необходимите корекции по лого дизайна докато клиента остане напълно удовлетворен от крайния резултат.

⇒ Изработка на вашето лого

във векторен и растерен формат с високо качество и предоставяне на преносим носител – CD/DVD или флаш драйв, заедно с цялата налична документация съдържаща информация за използваните параметри и цветови режими.

Нашите цени за изработка на лого се формират на база посочените по-горе компоненти.

Представяме ви:

Примерна оферта за изработка на лого:

⇒ Изработка на концептуален проект на вашето Лого след уточняване на всички детайли и изискванията свързани с вашия корпоративен стил – до 3 концепции – 100.00 лв. с ДДС.

⇒ Консултация и корекции на детайлите на лого дизайна, съобразно вашите изисквания – до 3 промени – 75.00 лв. с ДДС.

⇒ Изработка на вашето лого във векторен и растерен формат с високо качество и предоставяне на преносим носител – 75.00 лв. с ДДС.

Общо цена за дизайн и изработка на лого – 300 лв.*

*Посочените цени са примерни, всеки проект подлежи на индивидуално договаряне, предвид сложността и вложеното време за изпълнение на заданието.

Отстъпки:

  • При сключен договор за изработка на уеб сайт и/или онлайн магазин, или друго уеб приложение – 15% от договорената цена.
  • При сключен договор за поддръжка на сайт, онлайн магазин или друго уеб приложение – 10% от договорената цена.*

*Отстъпките могат да се прилагат сумарно!

Договор за изработка – поемането на поръчка за изработка на лого се оформя с договор по образец с приложена техническа и ценова оферта съдържаща подробно описание на договорените параметри. Заплащането се извършва по банков път след издаване на фактура за извършените услуги. След потвърждаване на плащането, на клиента се предоставят лого във векторен и растерен формат с високо качество, на преносим носител – CD/DVD или флаш драйв, заедно с цялата налична документация съдържаща информация за използваните параметри и цветови режими.

Нашите цени за труд

Часова ставка

За графичен дизайн
35
  • на час

Обадете ни се!

Очакваме с нетърпение да обсъдим предстоящите ви уеб проекти.