Уеб дизайн и Изработка на сайтове

D-Soft Studio е дигитална агенция, специализирана в брандинг и изработка на бутикови уеб сайтове, SEO, техническа поддръжка на сайтове и развитие на бизнеса в Google и социалните мрежи. Ние разполагаме с програмисти и уеб дизайнери в предната и задната част на уеб сайта. Изработваме бутикови динамични уебсайтове, с индивидуален дизайн.

Перфектният уеб сайт означава по-добро онлайн присъствие, повече потребители знаят за вас, а от там и повече приходи!

Живеем във века на информационните технологии в който най-ценния капитал е информацията. Никога до сега в историята на човешката цивилизация информацията не е била толкова достъпна и същевременно толкова необятна. За да стигне до нас тази информация трябва да бъде организирана по съдържание в съответните WEB-портали, фирмени и информационни сайтове, лични блогове, онлайн магазини, каталози, социални мрежи и много други.

Все по-вече хора се обръщат към интернет при извършване на своите покупки било за да потърсят и съпоставят информация за цените на търсените стоки, техните качества, производители и прочие, или директно да осъществят онлайн покупка възползвайки се от удобството да пазаруват от дома си, спестявайки време и нерви от досадните обиколки по множество магазини.

Всяка фирма, обществена организация или личност в стремежа си да стигнат до масовия потребител рано или късно се сблъсква с необходимостта да присъства във виртуалното пространство – с особена сила това важи за бизнеса. Най-добрия начин за това е изграждането на собствен уеб сайт в зависимост от конкретните нужди на съответната фирма, организация или личност в който да представим на потенциалните потребители нашия бизнес, идеи и цели.

Съвременият уеб сайт не е сбор от няколко статични HTML страници, който веднъж качен онлайн не се променя или за да се промени или добави ново съдържание се изискват умения на програмист. Съвремения уеб сайт е динамична система в която постоянно се обновява информацията, публикуват се статии с полезна информация, следи се потребителското поведение, като целта е да се задържим на гребена на вълната.
Ние предлагаме точно това – качествени, динамични уеб сайтове на разумни цени. За изработка на нашите сайтове използваме програмни езици, а именно – PHP, HTML, CSS, JS, както и най-добрите системи за управление на съдържанието /CMS/ с отворен код – JoomlaWordPressDrupalMagentoopenCartPrestaShop. Зад тях стоят огромни общности от разработчици, които ги обновяват и развиват непрекъснато. И най-важното – ядрото на системата е напълно безплатно. Искате да не зависите от лицензи, абонаменти, скрити такси и пр., но сайта ви да е винаги актуален, мащабируем и да се развива?

За нас

Драгомир Купринджийски, Owner &
Frontend Developer

Собственикът и управител на студиото е магистър по финансов мениджмънт от СА "Д. А. Ценов" гр. Свищов. Притежава над 20 г. опит в областа на публичните и частните финанси в комбинация със страста към уеб дизайна и програмирането. Запален почитател на зимните спортове и плуването. Семеен с 2 деца.

Те ни се довериха

И още много други доволни клиенти – вижте нашето портфолио от лога

За нас 1

Често задавани въпроси

Поръчките за изработка които поемаме се оформят с договор за изработка със съответните приложими клаузи. Всички плащания се извършват по банков път, след издаване на фактура от наша страна.

Не се притеснявайте. Много клиенти предпочитат да се доверят на мен за разработка на дизайна на сайта им. Просто ми изпратете списък на страниците, под-страниците и категориите (включително на продукти, ако е електронен магазин), характеристики на дизайна, и функциите които желаете да бъдат вградени (например потребителска форма за контакт, интерактивна карта, начини за разплащане, блог и т.н.). След това посочете 3 от любимите си уеб сайтове и какви елементи от техния дизайн бихте желали да използвате. Това обикновено е достатъчно, за да ми помогне да започна.

Всеки проект е индивидуален сам за себе си? Цените за изработка на сайт се формират на база сложност на изпълнение на даден проект, неговата големина и на база това, количеството вложен труд в него. Ценовата ставка на час вложен труд с която работим е 10% от МРЗ /час.

Примерни цени за дизайн и изработка на уеб сайт на фирма с презентационен характер, до 10 страници – Изработка на Начална страница с индивидуален дизайн – 300 лв.; изработка на основните страници /9бр./ в т. ч. страница „За контакт“ и запълването им със съдържание – 100 лв./страница, общо – 1200 лв. Домейн и хостинг  – отделно.

Крайна цена за клиента  – 1200 лв.

Срещу допълнително заплащане проекта ви може да бъде завършен по-рано от срока по предварителни разчети, но това трябва да бъде съобразено с големината и сложноста на изпълнение на сайта, както и натовареноста на изпълнителя. Всеки такъв случай следва да се разглежда индивидуално и по необходимост.

След като веднъж сте одобрили дизайна или детайли от него и след това желаете да бъдат извършени корекции се начислява допълнителен труд който се заплаща по общата часова ставка – 10% от МРЗ/час, извън договореното първоначално възнаграждение.

Обадете ни се!

Очакваме с нетърпение да обсъдим предстоящите ви уеб проекти.